Cheek Blockfest-keikastaan YleX:lle: ”Odotittekste Eminemiä?”

Festarit · Stara.fi

Suomen kaikkien aikojen menestynein räppäri paljasti hetki sitten suorassa radiolähetyksessä tekevänsä poikkeuksellisen massiivisen paluun elokuun lopussa stadionkeikan merkeissä.

Cheek esiintyy Blockfest-kaupunkifestivaalin yhteydessä järjestettävässä stadionkonsertissa. Hän paljasti asian YleX-radiokanavan haastattelussa, jossa vitsaili myös sosiaalisessa mediassa viime päivinä levinneillä huhupuheilla.

– Tulin yllättämään teidät, kun piti ilmeisesti ilmoittaa se Blockfest-homma. Odotittekste Eminemiä? Luulittekste, että Eminem kävelee tänne? No mä tulin paikkaamaan. Blockfesteillä esiinnytään tasan vuosi viime keikoista, Cheek kertoi YleX-kanavan suorassa lähetyksessä.

– Päätettiin, että nyt on pakko pitää taukoa jaksamisen takia ja koska on ollut niin paljon esillä. Oli vaan pakko. Mun täytyi tietää jo ennen breikkiä koska mä tuun takaisin. Tiesin jo stadikan lavalle mitä tapahtuu vuoden päästä. Blockfest siksi, kun se on tasan vuosi edellisestä.

Suosikkiartisti julkaisee samaan aikaan Blockfestien kanssa myös uuden Sä huudat -singlensä. Cheek valotti samalla myös missä on viettänyt vuoden taukonsa.

– Mä oon käynyt kaikkialla. Vaikea luetella edes. Mä oon ihan raivolla matkustanut. Mä lähdin stadikalta seuraavana aamupäivänä New Yorkiin ja sitten kiersin maailman ympäri. Sitten oon tehnyt satunnaisia reissuja.