Poptähti paljasti olevansa selibaatissa: ”Rukoilkaa puolestamme”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen Ciara lukeutuu kotimaassaan nykyajan suosituimpiin RnB-naisartisteihin. Uuden albuminsa tiimoilta Ciara on nähty rohkeissa kuvissa poseeratessaan yläosattomissa levyn kannessa ja esiintyessään I Bet -musiikkivideolla alasti lakanoiden välissä.

Ylitsepursuavasta seksikkyydestä huolimatta Ciaran yksityiselämässä ei enää harrasteta seksiä. Ciaran poikaystävä NFL-tähti Russell Wilson sai kokea kahdenkeskisen juttutuokion jumalan kanssa. Jumala oli kehottanut 26-vuotiasta Wilsonia johdattamaan Ciaraa takaisin paremmalle polulle, minkä Wilson tulkitsi niin, että pariskunnan pitää elää ennalta määräämättömän ajan selibaatissa.

Wilson oli Metro-lehden mukaan ehdottanut asiaa Ciaralle, joka oli suostunut selibaattiin heti. Pariskunta pitää kuivaa kautta yhteisenä koettelemuksena, joka määrittelee sen miten paljon he rakastavat toisiaan. Wilson on myöntänyt selibaatin tulevan olemaan vaikeaa, minkä vuoksi mies on pyytänytkin fanejaan rukoilemaan hänen ja Ciaran puolesta.