Ilouutinen Simpsonit-faneille – suosikkihahmot saavat jatkaa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisimme toukokuussa Simpsonit-animaatiosarjan kokeneen kovan takaiskun. Sarjan päätähtiin kuuluva änninäyttelijä Harry Shearer ilmoitti tuolloin jättävänsä sarjan. Mies toimi esimerkiksi Ned Flandersin, Mr. Burnsin, Smithersin ja bussikuski Oton ääninä.

Nyt Harry Shearerin on kuitenkin uutisoitu palaavan Simpsoneiden 27. ja 28. tuotantokausille. Fox-televisioyhtiö uutisoi tiistaina miehen allekirjoittaneen uuden sopimuksen sarjan tuottajien kanssa. The Hollywood Reporter -sivuston mukaan Shearer tulee ansaitsemaan noin 300.000 dollaria per jakso.

Yhdessä Simpsonit-sarjan tuotantokaudessa on keskimäärin 22 jaksoa, joten yhteensä mies tulee tienaamaan kahdesta tuotantokaudesta noin 13 miljoonaa dollaria. Harry Shearer on ollut mukana Simpsoneissa sarjan vuonna 1989 esitetystä ensimäisestä jaksosta lähtien.