Mies tarjoaa 10 000 dollaria uudesta tyttöystävästä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ren Lu You -niminen mies on hyvin treenattu ja lihaksikas, älykäs ja uusia kokemuksia kaipaava, mutta omasta tahdostaan riippumatta sinkku. 29-vuotias Ren haluaa tyttöystävän heti paikalla ja on valmis maksamaan siitä jollekin, joka esittelee hänet unelmanaiselleen.

Alabaman Birminghamissa asuva Ren on valmis löytämään elämänsä rakkauden, mutta ei ole onnistunut siinä yksin. Metro-lehti kertoo miehen perustaneen kumppanin löytämiseksi Dateren.com-verkkosivut, jossa pyytää ihmisiä kertomaan hänelle heidän mielestään Renille sopivista naisista.

Ren kertoo verkkosivuilla itsestään kuvien kera ja kuvailee, millaisen naisen hän haluaisi löytää. Motivaationa mahdollisille rakkauden lähettiläille Ren lupaa maksaa 10.000 dollaria henkilölle, joka esittelee hänet tulevalle tyttöystävälleen. Seurusteltuaan kyseisen naisen kanssa puoli vuotta Ren siirtää rahat naisen esittelijälle.