Ensi syksyn unelma: Riippukeinu ja palju yhdistettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat parissa vuosikymmenessä innostuneet toden teolla ulkona kylpemisestä myös muulloin kuin kesällä, sillä paljujen suosio on kasvanut valtavasti. Hydro Hammock on aivan uudenlainen tuote, jossa paljun perusajatus on yhdistetty riippukeinuun ja helppoon liikuteltavuuteen.

Hydro Hammock on käytännössä vahva riippukeinu, joka kestää jopa 350 kilon painon. Sen mukana toimitetaan lämmitin ja letkut, jotka pitävät veden miellyttävän lämpöisenä halutun ajan missä vain milloin vain.

Parhaillaan Kickstarter-palvelussa rahaa keräävää Hydro Hammockia tulee myyntiin kaksi kokoa, yksin istuttava ja kaksin istuttava versio. Pienempi maksaa 260 ja suurempi 390 dollaria. Tuotteeseen on mahdollista lisätä myös poreet, jolloin hinta nousee vielä 920 dollarilla.

Hydro Hammock
Hydro Hammock