UFO tekeytyi pilveksi? Hämmentävä näky taivaalla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kesäisellä taivaalla kiitänyt pilvi on herättänyt epäilyksiä Pohjois-Philadephiassa. Hector Garcia oli huomannut, että taivaalla tapahtui joitain tavanomaisesta poikkeavaa ja hän päätti kuvata havaintonsa videolle.

Netissä julkaistu video osoittaa, että Hector oli oikeassa. Videolle taltioitunut pilvi muutti muotoaan ja alkoi liikkua talojen yllä suunnitelmallisesti. Kun mies tarkensi kohti pilveä, erottui sen keskeltä valoja, jotka vilkkuivat vauhdikkaasti.

Mies oli näkemästään hämillään, sillä hän ei keksinyt ilmiölle mitään selitystä. Telegraph-lehden mukaan UFO-tutkimuksien käsikirjan kirjoittanut Nigel Watson on kommentoinut Hectorin kuvaamaa videota.

– Olen nähnyt paljon UFO-havainnoista kuvattuja videoita ja useat niistä ovat liian hyviä ollakseen totta. Usein videoissa ilmiö on niin kaukana, että havainnosta on vaikea saada selvää. Tämä tapaus on kuitenkin erittäin omituinen, Nigel Watson totesi Telegraphille.

– Se voi olla taidokas huijaus tai sitten erittäin harvinainen sääilmiö. Joka tapauksessa pilvi näyttää epäilyttävältä ja luonnottomalta. Salaliittoteoreetikoilla on varmasti ehdotuksia ilmiön selitykseksi, mutta videon perusteella mitään ei voida todistaa ja näky jäänee mysteeriksi.