Urheilutähdet riisuivat kaiken – sporttivartalot alastonkuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuusi amerikkalaista huippu-urheilijaa on riisunut kaiken urheilulehden tuoreimman numeron kansikuvia varten. Numeron teemana on ihmisvartalo kaikkine heikkouksineen ja vahvuuksineen, joten pelkästä itsearvoisesta vilauttelusta ei ole kyse.

ESPN Body 2015
ESPN Body 2015

Miespuolisista urheilijoista ESPN The Magazine -lehden kansikuviin riisuuivat Washington Nationalsin riveissä baseballia pelaava Bryce Harper, NBA-joukkue Cleveland Cavaliersin laitahyökkääjä Kevin Love ja amerikkalaista jalkapalloa New York Giants -joukkueessa pelaava Odell Beckham Jr.

Naisurheilijoista mukana ovat seitsenottelija Chantae Mcmillan, moukarinheittäjä Amanda Bingson ja uimari Natalie Coughlin. Kaikki lehdessä poseeraavat urheilijat kuuluvat lajiensa lupaavimpiin nimiin. ESPN -lehden Body 2015 -teemanumero ilmestyy kauppoihin tämän viikon perjantaina.

ESPN Body 2015
ESPN Body 2015
ESPN Body 2015
ESPN Body 2015
ESPN Body 2015
ESPN Body 2015

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat