Blockfestin lauantai hetkessä loppuun – valtava ryntäys lippukauppoihin

Festarit · Stara.fi

Kaupunkifestivaali Blockfestin lauantai on loppuunvarattu. Liput varattiin tänäaamuna hetkessä loppuun, kun lipunmyynti jatkui eilisen merkittävän artistilanseerauksen johdosta. Lipunmyynnin ruuhka osoitti, että lipunmyynnin keskeyttäminen pariksi päiväksi oli perusteltu päätös.

Blockfest julkisti eilen, että sen tämän vuoden lauantai-illan pääesiintyjänä nähdään räppäri Cheek. Lipunmyyntiä Ratinanniemessä Tampereella järjestettävään tapahtumaan jatkettiin tänään, ja valtava yleisöryntäys kaatoi Tiketin lippukaupan verkkosivut välittömästi. Tällä hetkellä tapahtuman lauantai on loppuunvarattu, ja näitä lippuja voi vapautua myyntiin maanantaina. Perjantaiksi löytyy vielä hieman lippuja.

Staran saamien tietojen mukaan Ratinan stadionilla esiintyy Cheekin lisäksi myös muita Blockfestin artisteja, sillä tapahtuman päälava rakentuu nyt stadionin kentälle. Tapahtumassa on lisäksi kaksi muutakin esiintymislavaa. Stadionin istumakatsomot eivät ole käytettävissä, sillä niitä käytetään osana tapahtuman visuaalista kokonaisuutta ja festaritunnelma säilytetään paremmin kenttätasolla.