Yleisöryntäys! Cheek ja Blockfest kaatoivat Tiketin lipunmyynnin

Festarit · Stara.fi

Suomen merkittävin hiphop-festivaali Blockfest julkisti eilen, että sen tämän vuoden tapahtuman lauantai-illan pääesiintyjänä nähdään räppäri Cheek. Lipunmyyntiä Ratinanniemessä Tampereella järjestettävään tapahtumaan jatkettiin tänään, ja seuraus oli sen mukainen.

Tiketti
Tiketti

Cheekin ja Blockfestin lipunmyyntiin tuli aamuyhdeksältä niin valtava ruuhka, että yleisöryntäyksiin yleensä hyvin varustautuneen Tiketin verkkosivusto kaatui kävijämäärän johdosta välittömästi lipunmyynnin jatkumisen jälkeen. Lippuja myy myös Lippupalvelu, mutta vain Tiketissä on tarjolla kaikkia lipputyyppejä VIP-lipun mukaanlukien.

Staran saamien tietojen mukaan Ratinan stadionilla esiintyy Cheekin lisäksi myös muita Blockfestin artisteja, sillä tapahtuman päälava rakentuu nyt stadionin kentälle. Tapahtumassa on lisäksi kaksi muutakin esiintymislavaa. Stadionin istumakatsomot eivät ole käytettävissä, sillä niitä käytetään osana tapahtuman visuaalista kokonaisuutta ja festaritunnelma säilytetään paremmin kenttätasolla.

Stadionille rakennetaan uudistuksen kokenut Exclusive VIP -alue, josta löytyy festarin parhaat näkymät. Myyntiin on vielä tulossa lisää Blockfestin VIP-lippuja, jotka vietiin maaliskuussa käsistä alle vuorokaudessa. Sittemmin VIP-lipuille on ollut valtava kysyntä. Tapahtuman laajentuminen stadionille mahdollistaa VIP-kiintiön kasvattamisen. Kaikkia lipputyyppejä on saatavilla Tiketistä, peruslippuja myy lisäksi Lippupalvelu.