Nainen käveli alasti kauppaan – ketään ei kiinnostanut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Julkinen alastomuus herättää useimmissa tapauksissa tunteita, olipa turhista vaatteista luopunut sitten julkisuuden henkilö tai tavallinen kaduntallaaja. Tuoreella videolla nainen nähdään kävelemässä täysin ilkosillaan julkisella paikalla. Se ei kuitenkaan ole oudoin seikka kyseisellä videolla.

New Jerseyssa kuvatulla videolla nähdään, kuinka alaston nainen kävelee keskellä vilkasta päivää paikalliseen Wawa-lähikauppaan. Kukaan ohikulkijoista ei kuitenkaan tunnu kiinnittävän riisuuntuneeseen naiseen erityistä huomiota.

Yhdysvalloissa alastomuus on yleensä suuri tabu, minkä vuoksi ihmisten reaktiot, tai oikeastaan sellaisen puute, tulee yllätyksenä videolla. NBC10-uutissivuston mukaan silminnäkijät tosin kertoivat Wawa-kaupan myyjien häätäneen naisen nopeasti pois liikkestä poliisien soittamisen uhalla.