Rita Ora jätti paidan kotiin – estoton kaula-aukko varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kosovolaistaustainen brittilaulajatar Rita Ora on tehnyt jo parin vuoden ajan nousujohdanteista uraa kansainvälisellä kentällä, vaikka läpimurtoa A-sarjan supertähdeksi on saatu odottaa. Nyt poptähti on osallistunut muotialan huipputapahtumaan Pariisissa.

Paris Haute Couture Fashion Week -muotiviikolla järjestettiin eilen Chanelin muotinäytös, jossa myös Rita oli mukana katsomossa. Kaunotar itse saapui paikalle näyttävässä hopeanhohtoisessa jakkutakissa, jonka alle hän ei ollut pukenut mitään.

The Voice UK -sarjan tuomaristossakin nähty Rita Ora erosi seurusteli aikoinaan DJ-tähti Calvin Harrisin kanssa, mutta pariskunta erosi sittemmin. Ora nähtiin taannoin pienessä roolissa Fifty Shades of Grey -elokuvassa Christian Greyn Mia-sisarena.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat