Rita Ora jätti paidan kotiin – estoton kaula-aukko varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kosovolaistaustainen brittilaulajatar Rita Ora on tehnyt jo parin vuoden ajan nousujohdanteista uraa kansainvälisellä kentällä, vaikka läpimurtoa A-sarjan supertähdeksi on saatu odottaa. Nyt poptähti on osallistunut muotialan huipputapahtumaan Pariisissa.

Paris Haute Couture Fashion Week -muotiviikolla järjestettiin eilen Chanelin muotinäytös, jossa myös Rita oli mukana katsomossa. Kaunotar itse saapui paikalle näyttävässä hopeanhohtoisessa jakkutakissa, jonka alle hän ei ollut pukenut mitään.

The Voice UK -sarjan tuomaristossakin nähty Rita Ora erosi seurusteli aikoinaan DJ-tähti Calvin Harrisin kanssa, mutta pariskunta erosi sittemmin. Ora nähtiin taannoin pienessä roolissa Fifty Shades of Grey -elokuvassa Christian Greyn Mia-sisarena.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash