Vanhuksen kellarista löytyi panssarivaunu!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhuksien ullakoilta ja kellareista saattaa tehdä monia mielenkiintoisia löytöjä, joita vanhemmat ihmiset eivät itsekään muista säilyttäneensä. Poliisit tekivät kuitenkin erään saksalaismiehen kotoa niin omituisen löydön, että eivät olleet uskoa silmiään.

Poliisit olivat vihjeen perusteella menneet tonkimaan 78-vuotiaan miehen kellaria. He löysivät kellarista pohjoissaksalaisen miehen kodista Heikendorfista toisen maailmansodan aikaisen panssarivaunun. Panssarivaunun ylöskaivamiseen tarvittiin yhteensä 20 miestä ja yhdeksän tuntia työtä, että panssarivaunu saatiin nostettua.

Poliisit olivat Metro-lehden mukaan ihmetelleet, miten vanhus oli pystynyt pitämään tällaisen salaisuuden kellarissaan näin kauan. Vanhus oli naureskellut ja kertonut kaikkien kyläläisten tienneen asiasta. Kellarissa piileskelevä panssarivaunu oli jopa pormestarin tiedossa, mutta ilmeisesti vasta nyt joku on kertonut asiasta poliisin kuullen.