Mies koulutti lokin tanssimaan – palkinnoksi leivänpaloja

Viihdeuutiset · Annika Kela

Monet lemmikkienomistajat kouluttavat koirilleen peruskäskyt helpottaakseen arkea ja kanssakäymistä koiran kanssa. Lemmikit oppivat melko nopeasti, koska ne tekevät melkeinpä mitä vain saadakseen omistajansa kädessä olevat herkkupalat.

Eräs ruoantähteille perso eläin on myös lokki, joka näyttäisi monen katsojan yllätykseksi myös oppivan temppuja herkkupalkintoa odotellessaan.

Arkistojen kätköistä löytyi hauska video, jossa Walesista kotoisin oleva mies oli lounastaukonsa aikana kouluttanut vieressä olevaa lokkia. Mies oli opettanut lokille tempun, jonka tehtyään lokki sai mieheltä aina leivänpalasen palkinnoksi.

YouTube-videolla lokki katsoo tarkkaavaisena miestä, joka pyytää sitä tanssimaan. Käskyn saatuaan lokki alkaa tamppaamaan koivillaan maata aivan kuin se osaisi stepata. Mies heittää lokille palkinnon, minkä jälkeen lokki jää odottelemaan uutta tanssikäskyä.