Shaggy keksi ratkaisun ISIS-ongelmaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jamaikalais-amerikkalainen reggaeartisti Shaggy muistetaan reggae fusion -tyylisestä musiikistaan ja omintakeisesta laulutyylistään. Miehen kappaleet It Wasn’t Me, Angel ja Boombastic olivat suuria hittejä, jotka pyörivät aikoinaan tiuhaan tahtiin Music Televisionilla ja radiossa.

Nyt Shaggy on avannut sanallista arkkuaan jokseenkin yllättävästä aihepiiristä. Miami New Times -lehden haastattelussa mies kertoi tuntemuksistaan ISIS-terroristijärjestöä kohtaan.

– ISIS voi painua v*ttuun. Heidän tekemänsä juttu on aivan hullua, Shaggy avautuu.

Ennen musiikkiuraansa merijalkaväen riveissä ensimmäisessä Persianlahden sodassa taistellut Shaggy tarjosi myös vinkkejä siitä, miten äärijärjestön tuhotöille voitaisiin tehdä loppu. Miehen mukaan ratkaisu löytyisi hänen edustamastaan musiikkityylistä.

– Jos voit leikata miehen pään irti, olet sairas. Mutta oikeanlainen musiikki herättää tunteita. Jos he kuuntelisivat Shaggya tai reggaemusiikkia, he eivät haluaisi leikata kenenkään päitä irti, artisti filosofoi.

– Kun kuuntelet reggaeta, haluat tehdä kahta asiaa: Haluat laittaa jonkun paksuksi tai haluat olla pilvessä. Pilvessä olevat ihmiset eivät halua tappaa ketään, he haluavat rakkautta. ISISin jäsenille pitäisi lähettää jamaikalaista pilveä. Voin vakuuttaa että sodat loppuisivat siihen, Shaggy jatkaa.