Seksilelujen aatelia – twerkkaava tekopeppu esiteltiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seksileluja löytyy jokaiseen mieltymykseen jo pilvin pimein, mutta uusille keksinnöille näyttäisi silti edelleen olevan tilaa. Aikuisviiihdesivusto Pornhub on tuonut markkinoille uuden seksilelun, jota ilman kukaan mies ei tiennyt jäävänsä paitsi mistään.

Pornhubin uusin tuote on twerkkaava tekopeppu, joka näyttäisi sivuston mukaan olevan paras keksintö, mikä koskaan on keksitty. Twerkkaava tekopeppu on tehty ainutlaatuisella CyberSkin-teknologialla, minkä vuoksi takapuoli tuntuu aidolta ja on myös oikean ihon kanssa saman lämpöinen.

Pornhub suunnitteli Twerking Butt -lelun yhteistyössä Topco Sales -valmistajan kanssa. Yrityksiltä meni yhteensä neljä vuotta siihen, että tuotteesta saatiin tehtyä tarpeeksi turvallinen ihmisen käytettäväksi.

Tekopepussa on kuusi erilaista hierontaominaisuutta sekä tietenkin twerkkaus-ominaisuus, joka saadaan yhdistettyä esimerkiksi musiikin rytmin kanssa. Tekopeppu maksaa tällä hetkellä Engadget-sivuston mukaan 699 dollaria. Jos haluaa viedä kokemuksen ja todentuntuisuuden huippuunsa, voi ostaa 999 dollaria maksavan setin, joka sisältää myös virtuaalilasit.