7-vuotias kuin Michael Jackson – salamannopeat tanssijalat!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa lapsista saa jo syntymästään lähtien esiintyjän geenit. Heillä on palo olla jakamattoman huomion keskipisteenä ja jatkuvasti viihdyttämässä ihmisiä. Eräs seitsemänvuotias on hyvä esimerkki viihdyttäjästä, joka on ottanut Michael Jacksonin liikkeet haltuunsa.

Seitsemänvuotias Kamron Butler esittelee YouTube-videolla Michael Jackson -tanssinsa Smooth Criminal -kappaleeseen. Butler on opetellut vaikeat jalkaliikkeet huolellisesti ja tanssii musiikin mukana kuin vanha tekijä. Pojan asukin on mietitty tarkkaan hattua myöten ja liian pitkät puvunhousut lisäävät tanssiin täysin oman elementtinsä.

Michael Jackson -liikkeiden lisäksi poika käy myös lattialla uudistaen perintäistä tanssia omalla lisämausteellaan. Tämä nuori tanssijalupaus pitäisi heti viedä pettämättömän rytmitajunsa kanssa tanssitunnille oppimaan lisää. Pojan lempiharrastus on tällä videolla todistettu.