Donald Trump nähtiin Simpsoneissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Simpsonit-animaatiosarja oli kokea takaiskun toukokuussa, kun useiden hahmojen ääninäyttelijänä toimiva Harry Shearer ilmoitti jättävänsä sarjan. Taannoin miehen uutisoitiin kuitenkin palaavan Simpsoneiden 27. ja 28. tuotantokausille rahakkaan uuden sopimuksen myötä.

Simpsonit-sarja tulee pian irvailemaan liikemies Donald Trumpille, joka ilmoitti taannoin asettuvansa Yhdysvaltojen presidenttiehdokkaaksi. Tulevasta jaksosta saadaan nyt esimakua Youtubessa julkaistun videon muodossa.

Videolla Homer Simpsonille maksetaan 50 dollaria siitä, että hän näyttäytyy Donald Trumpin tukijana. Homer joutuu Trumpin hiusten lumoamaksi, ja löytää itsensä erikoiselta retkeltä pehkon syövereistä. Jakso tullaan näkemään Simpsoneiden tulevalla 27. tuotantokaudella.