Hello Kitty -fanien unelma toteutumassa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hello Kitty -faneille on luvassa hyviä uutisia, sillä ikoniksi muodostunut kissahahmo on saamassa oman elokuvansa. Hello Kitty tullaan näkemään suuren budjetin animaatioelouvassa. Deadline-sivuston mukaan elouva saa näillä näkymin ensi-iltansa vuonna 2019.

Elokuvan työstäminen tullaan aloittamaan pian, sillä Hello Kittyn luoja Sanrio on laajentanut toimintaansa perustamalla elokuvayhtiön Yhdysvaltoihin. Sanrio Media & Pictures Entertainment on saanut Yhdysvalloissa toimivan tytäryhtiön ja sen uskotaan vastaavan tulevan animaatioseikkailun tuotannosta.

Hello Kitty -animaatioelokuvan budjetti on hämmästyttänyt monia, sillä projektiin on varauduttu suurella rahasummalla. Elokuva kustantaa arviolta 160-240 miljoonaa dollaria ja Sanrio on hyväksynyt budjetin.

Kyse on siis suuren luokan budjetista, sillä esimerkiksi Pirates of the Caribbean -elokuvilla on ollut vastaanlainen summa käytössä. Toistaseksi ei ole tiedossa, kuka elokuvan tulee ohjaamaan ja keitä elokuvaan valitaan ääninäyttelijöiksi.