Karmeat treffit – nainen raportoi livenä Twitterissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanadalainen kirjailija Anne Thériault oli kahvilassa ja sai sattumalta eturivin paikan huonojen treffien todistajana. Nainen huomasi parin elehdinnästä heidän olevan luultavasti ensimmäisillä kahvitreffeillä.

Thériault alkoi tarkkailemaan keskustelun kulkemista. Treffit olivatkin kipeämpää todistettavaa kuin hän aluksi ajatteli. Metro-lehti kertoo Thériaultin olleen niin pöyristynyt treffeillä olevan miehen käytöksestä ja puheista, että halusi jakaa ihmetyksensä jonkun kanssa.

Hän valitsi keskustelukumppanikseen noin 14.000 Twitter-seuraajaansa, jotka pääsivät nauttimaan tökeröistä ensitreffeistä Thériaultin kanssa. Mies teki treffeillä kaikki mahdolliset virheet, joita kuvitella saattaa. Hän puhui vain itsestään eikä kysynyt naiselta mitään.

Jos nainen sai kerrottua jotain itsestään, mies sai käännettyä puheenaiheen nopeasti takaisin itseensä. Lopulta nainen suoritti paon treffeiltä oppikirjan mukaisesti ja kertoi hänelle tulleen tekstiviestin, jonka mukaan hänen täytyy heti lähteä.