Mäkkärin lelusta nettihitti – Kätyri kiroilee härskisti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perheenisä oli ostanut pienelle tyttärelleen McDonalds-pikaruokaravintolasta lastenaterian. Kätyrit-elokuvan kunniaksi aterian mukana tuli pieni Kätyri-lelu. Tytär oli mielissään saamastaan lelusta ja leikki sillä automatkalla.

Kun perheenäiti löysi lelun perheen autosta ja keräsi sen talteen, päästi Kätyri-hahmo ilmoille kirosanoilta kuulostavan lausahduksen. Tyrmistynyt perheenäiti esitteli lelun myös isälle. Vanhemmat olivat vakuuttuneita siitä, että lelu kiroili.

Tuohtunut perheenisä on julkaissut netissä videon, jossa hän esittelee lelua. Mies on vakuuttunut siitä, että lelu sanoo: ”Well I’ll be damned” ja ”What the F**k?”. Lausahdukset tarkoittavat suomalaisittan lievästi ilmaistuna ”Hitto soikoon” ja ”Mitä hittoa?”.

Olisi mielenkiintoista tietää, mitä lelun on tarkoitus oikeasti sanoa, sillä isän havainto kuulosti osuvalta. Toivottavasti perheen pieni tytär ei ole ehtinyt omaksua Kätyri-lelultaan kuulemiaan lausahduksia. Videosta on tullut suuri hitti, sillä se on katsottu tähän mennessä jo lähes neljä miljoonaa kertaa.