Suomipop-festivaali keräsi 19 000 juhlijaa

Festarit · Stara.fi

Jyväskylässä parhaillaan vielä käynnissä oleva Suomipop-festivaali keräsi yhteensä 19.000 kävijää kuuntelemaan suomalaisuuden soundtrackia ja nauttimaan Keski-Suomen kauneimman kaupungin kesästä.

Lavalla nähtiin toistakymmentä huippuartistia muuan muassa Suomen eturivin viihdyttäjät Kaija Koo, Jenni Vartiainen ja Elastinen, tanssiin johdattaneet Jukka Poika & Sound Explosion Band ja JVG sekä Suomirock-ikonit Popeda ja Yö.

– Suomipop festivaali on tullut Jyväskylän kesään jäädäkseen. Lutakonaukio on niin sijainniltaan kuin toimivuudeltaan ideaali lokaatio tapahtumajärjestämiseen. Lisäksi Jyväskylä kesäkaupunkina on pohjolan kärkikastia, promoottori Timo Isomäki kertoi.

Suomipop festivaali päättyy tänä iltana Jyväskylän Lutakonaukiolla Haloo Helsinki! –keikkaan. Sitä ennen koetaan vielä aimo annos huumoriosastoa, kun Sleepy Sleepers astuu yleisön eteen. Yhtye palasi viime vuonna pitkältä tauolta ja on entisaikojen iskussa. Entisestään kasvanut festivaalialue kattoi tänä vuonna koko Lutakonaukion.