Taapero rikkoi liikennesääntöjä – poliisi ”sakotti” kolmevuotiasta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kolmevuotias Declan Tramley on oppinut kantapään kautta, että liikennesääntöjen rikkomisesta ei seuraa hyvää. Kanadan Halifaxissa lelumoottoripyörällään ajellut poika nimittäin sai ensimmäisen parkkisakkonsa.

Vanhempiensa kanssa liikenteessä ollut pikkupoika parkkeerasi lelumoottoripyöränsä alueelle, jossa oli pysäkönitikielto. Tilanteen nähnyt poliisi päätti puuttua asiaan ja kirjoitti pojalle huumorimielessä ”sakon”. Myöhemmin poliisilaitos julkaisi kuvan tilanteesta sosiaalisessa mediassa.

Viranomaisten mukaan kuvassa esiintyi häikäilemätön motoristi, joka sai lopulta ansionsa mukaan. Tempauksen vastaanotto on ollut riemastuttava ja ihmiset ovat saaneet hyvät naurut kuvasta. Declan sen sijaan oppi tärkeän opetuksen, joka on se, että liikenteessä noudatetaan sääntöjä iästä riippumatta.