Tinderiin uusi ominaisuus – rikkaille ja kuuluisille vahvistetut käyttäjätilit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lähes kaikki sinkkumiehet- ja naiset käyttävät Tinder-sovellusta tänä päivänä. Tinderistä voi löytää mielenkiintoisia ihmisiä, saada treffiseuraa tai vaikkapa pidempiaikaisen parisuhteenkin. Tinder houkuttelee kaikkia sinkkuja julkisuuden henkilöitä myöten käyttämään palvelua.

Julkkiksen bongatessa ei voi kuitenkaan aina olla täysin varma, onko henkilö oikeasti se, keneksi hän itseään väittää. Forbes-sivusto kertoo Tinderin julkaisseen uuden ominaisuuden nimenomaan rikkaita ja kuuluisia käyttäjiä varten. Käyttäjät voivat vahvistaa tilinsä, jolloin Tinder merkitsee nimen perään sinisellä merkillä muille tiedoksi henkilön olevan se kuka hän sanoo olevansa.

Uuden ominaisuuden on tarkoitus vähentää väärennettyjä tilejä, joissa kuva ja nimi eivät vastaakaan kyseistä julkisuuden henkilöä. Tästä eteenpäin, kun Tinderissä tulee vastaan joku mediasta tunnettu nimi voit olla varma henkilön olevan oikeasti kuvittelemasi henkilö jos hänen nimensä perässä on sininen merkki.