Näyttelijä julkaisi kuvan komeasta veljestään – fanit sekosivat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Zac Efron on ollut paljon julkisuudessa huumeisiin ja väkivaltaan liittyneiden tapauksien vuoksi. Disneyn tuotannoissa uransa aloittanut näyttelijäkomistus ei silti ole toilailuillaan ja huonoilla tavoillaan onnistunut karistamaan naispuolisia faneja kannoiltaan.

Zac Efron julkaisi hiljattain kuvan itsestään ja veljestään, mikä sai fanien päät pyörälle pahemman kerran. Efron on kuvassa veljensä kanssa roikkuen miehen takana reppuselässä kiinni. Komean veljensä esittelyn lisäksi kuvassa naisten huomion ovat vieneet nuorten miesten veistokselliset vartalot, käsi- ja vatsalihakset.

Fanit ovat ilmeisen hyviä arvostamaan mieskauneutta, sillä kuvasta on ensimmäisen vuorokauden aikana tykätty jo yli 540.000 kertaa. Kommentoijilla on kova taistelu siitä, kuka saa Zacin, kuka veljen, kuka molemmat ja kumpiko veljeksistä näyttää paremmalta.

#brothers

Kuva, jonka Zac Efron (@zacefron) julkaisi