Anna Safroncik paljasti bikinivartalonsa – hotellin uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monille suomalaisille vielä tuntematon ukrainalainen näyttelijätär Anna Safroncik on saavuttanut jalansijaa näyttelijättärenä erityisesti Italiassa, ja viime aikoina hänet on noteerattu yhä useammin myös kansainvälisissä viihdemedioissa.

Nyt Anna Safroncik nähdään nauttimassa lomastaan Ischiassa, jossa hän osallistuu Ischia Global Festival -tapahtumaan. Festarihumun tiimellyksessä Annalla oli aikaa pulahtaa viilentymään Hotelli Reginan uima-altaassa.

Anna Safroncik syntyi Ukrainan Kievissä vuonna 1981. Hän on primaballerina Lilia Tchapkisin ja tenori Eugenio Safroncikin tytär. Missikilpailuissa menestystä saavuttanut tähti on esiintynyt monissa italialaisissa elokuvissa ja TV-sarjoissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash