Oletko nähnyt tätä miestä? Teiden MacGyveria etsitään verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tieliikenteessä vastaan tulee usein huonokäytöksisiä törppöjä, mutta joskus myös todella hyvin käyttäytyviä teiden ritareita. Suomalainen osaa hädän tullen auttaa myös muita, ja nyt Facebookissa etsitään tällaista maanteiden MacGyveria.

– Nyt tarvis jako apua ku pitäis löytää ”maanteiden MacGyver”, joka ilmestyi kuin tyhjästä auttamaan minua keskellä ei mitään perjantai aamupäivällä! Tarinahan kuuluu näin: olin ajanut yön pikkuhiljaa alaspäin Sodankylästä ja jossain Kaustisten ja Kauhavan puolivälissä päätin pysähtyä levikkeelle (oli kaukana tiestä ja iso) lepäämään pariksi tunniksi. Nukuin tyytyväisenä ja niin nukkui autokin, jopa niin hyvin, että se ei sit enää jaksanutkaan herätä…, Nyyti Helinä Saarinen kirjoittaa Facebookissa.

Auto ei suostunut lähtemään enää liikkeelle, mutta hetken kuluttua paikalle ilmestyi nuori mies, joka teki käynnistyskaapelit tee-se-itse -tyylisesti puukolla lohkolämmittimen johdosta. Se auttoi ja auto lähti käyntiin.

– Koska pelaan korteilla niin käteistä ei ollu, ei ”MacGyver” edes halunnut maksua. Kertoi vain, että hän auttaa aina jos mahdollista! Ilman tätä nuorta miestä, joka oli ollut yön töissä ajanut jo monta tuntia ja jolla oli vielä pari sataa kilsaa edessään, minä olisin myöhästyny tapaamisesta ja varmaan olisin vieläkin siä keskellä ei mitään. KIITOS ”maanteiden MacGyver” ja toivottavasti tämä tavoittaa sinut!

Nyt tarvis jako apua ku pitäis löytää "maanteiden MacGyver", joka ilmestyi kuin tyhjästä auttamaan minua keskellä ei mit…

Posted by Nyyti Helinä Saarinen on 11. heinäkuuta 2015

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.