F1-tähden vaimo on upea bikinimalli – kuvat huvijahdilta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formulatähti Jenson Button aloitti Formula 1 -uransa 20-vuotiaana Williams-tallissa vuonna kymmenen vuotta sitten. Sittemmin brittitähti on ajanut useissa muissakin talleissa. Nyt hän on ehtinyt ottaa hieman lomaa ja suunnata lemmenlomalle vaimonsa Jessica Michibatan kanssa.

Button ja Michibata kuvattiin eilen Eteöä-Ranskassa, jossa he nauttivat vapaa-ajastaan huvijahdilla. Jessica osoitti jälleen kerran, että hän on upea bikinimalli.

Jenson Buttonin tyttöystävä on Jessica Michibata, jota on kutsuttu myös uudeksi Dukes of Hazzard -kaunottareksi. 13-vuotiaana malliuransa aloittanut Michibata on urallaan nähty esimerkiksi Peach John -merkin alusvaatemallina sekä lukuisten yritysten mainoskuvissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash