Palomiehet pelastivat sorsaperheen – suloinen operaatio videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Palomiehet joutuvat aika ajoin suorittamaan palojen sammutustöiden ohessa myös hieman epätavallisempia pelastustehtäviä. Nyt palomiesten autettavana oli sorsaemo, jonka poikaset olivat pudonneet tieltä sadevesikaivoon ja jääneet jumiin kaivonkannen alle.

Slovakialainen uutismedia Noviny.sk julkaisi Facebook-sivuillaan videon tilanteesta, jossa useampi palomies auttoi sorsaemoa saamaan poikasensa takaisin. Poikaset olivat pudonneet vilkkaan autotien sadevesikaivoon ja emo jäänyt avuttomana kutsumaan poikasiaan kaivonkannen reunalle.

Sorsaemo taisi vaistota palomiesten auttavan sitä, koska se ei pelästynyt ja lähtenyt pois tilanteesta miesten tullen vaan valvoi tiukasti pelastusoperaatiota yksi poikanen vieressään. Lopulta miehet saivat palautettua viisi pudonnutta poikasta emolle takaisin, jolloin koko perhe pääsi jatkamaan matkaansa täysilukuisena.

Kuriózny výjazd hasičov na strednom Slovensku: Pomáhali kačacej rodinke… :-)Firefighters in Slovakia: They helped duck Family… :-)MORE INFO: http://bit.ly/1KOo80d

Posted by noviny.sk on Sunday, July 5, 2015

Katso video tästä.