Surffaava koira ihastuttaa Britanniassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy runsaasti eläimiä, jotka osaavat harrastaa ihmisten urheilulajeja. Eräs niistä on englantilainen kuusivuotias vizsla. Bailey-niminen koira tunnetaan nimittäin alueella surffaavana koirana.

Ultracoolisti pukeutuva Bailey on tuttu näky Saunton Beachilla Devonissa, jossa se kiitää usein aalloilla emäntänsä Janis Gidmanin kanssa. Varsinkin tämän kesän helleaallossa koira on nähty päivittäin viilentymässä meren aalloissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat