Kysymys tyttöystävälle: ”Kauanko kestää ajaa 80 mailia 80 mailin tuntinopeudella”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brittipariskunta on hauskuttanut ihmisiä videollaan. Lauren Macklinin kihlattu Dave Mapp nimittäin esitti kaunokaiselle yksinkertaisen kysymyksen. Katsojien hämmästykseksi neitokainen ei osannut vastata, vaikka yritti selvästi päätellä mistä oli kyse.

Dave kysyi Laurenilta: ”Kuinka kauan kestää 80 mailin matka autolla, jos ajat 80 mailia tunnissa?”. Neitokainen oli pitkään hiljaa ja alkoi selvästi pohtia kysymystä. Yrittämisestä huolimatta Lauren ei osannut vastata kysymykseen.

Kun Dave kysyi, tiesikö hänen kihlattunsa mitä auton nopeusmittarin lukemat tarkoittavat, tunnusti nainen ettei hän ollut tietoinen miten nopeus määritellään. Vaikka Dave antoi paljon vihjeitä kihlatulleen, ei hän onnistunut vastaamaan kysymykseen. Daily Mail -lehden mukaan Lauren on myös itse jälkeenpäin naureskellut asialle, sillä myöhemmin hänelle selvisi miten lasku ratkeaa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.