Godzilla ilmestyi pilvimuodostelmaan Floridassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmiset ovat kautta aikojen ihastelleet taivaalla purjehtivia pilviä ja kuvitelleet niiden muodostavan milloin mitäkin kuvioita. Nykyisin sosiaalisessa mediassa nähdään usein kuvia tällaisista muodostelmista. Nyt vuorossa on poikkeuksellisen hauska tapaus.

Valokuvaaja Gerrard Campbell oli viime viikolla kuvaamassa auringonlaskua Floridassa sijaitsevalla Worth-järvellä, kun hän huomasi taivaanrannassa poikkeuksellisen pilvimuodostelman. John Prince Parkissa kuvannut Campbell huomasi nimittäin, että kyseessä oli ilmiselvä kauhutarinoiden päätähti Godzilla.

– Auringonlasku ei ollut tuona iltana aivan parhaimmillaan, mutta luonto tarjosi minulle jotain aivan muuta mielenkiintoista nähtävää, Gerrard Campbell kertoi Splash Newsille.

Splash, Gerrard Campbell
Splash, Gerrard Campbell