Häissä kuokkavieras vailla vertaa – supertähti ilmestyi esiintymään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Artistit yllättävät välillä faninsa ilmaantumalla heille tärkeisiin tapahtumiin kuten esimerkiksi häihin. Yhdysvalloissa laillistetun tasa-arvoisen avioliiton myötä samaa sukupuolta olevat voivat vihdoin mennä naimisiin.

Kun Jennifer Hudson kuuli kahden miehen Teksasissa järjestettävistä häistä, hän halusi ehdottomasti olla mukana.

Cosmopolitan-lehti kertoo Scott ja Chris Lindseyn olleen yhdessä 14 vuotta ennen kuin he vihdoin saivat vihdoin luvan mennä naimisiin. Pariskunnalla on myös neljä lasta, minkä vuoksi naimisiin meneminen ja sen myötä tulevat oikeudet olivat Scottille ja Chrisille tärkeitä.

Häät järjestettiin W Hotel -nimisessä hotellissa, joka oli Jennifer Hudsoniin yhteydessä. Hudson kertoi halunneensa heti osallistua häihin jollain tavalla kuullessaan, että pariskunta saa mennä Teksasissa naimisiin.

Hudson yllätti häissä tuoreen avioparin videoviestillä, jonka loputtua suurimpana yllätyksenä oli vielä itsekin saapunut juhlapaikalle ja aloitti esiintymisen suoraan videoviestin näyttämisen jälkeen.