Kultaisen imurin hinta 1 000 000 dollaria

Koti & Asuminen Lux · Annika Kela

Luksustuotteisiin erikoistunut verkkokauppa on esitellyt miljonääreille soveltuvan imurin. 24 karaatin luksusimuri kustantaa noin miljoona dollaria. Kultainen imuri painaa noin 7,5 kilo ja myyjän mukaan se soveltuu erinomaisesti arvokkaiden mattojen, jahdin kannen ja limusiinin puhdistamiseen.

Kultainen imuri on varakkaiden siivousintoilijoiden pakkohankinta. Firebox-verkkokaupan mukaan imureita on valmistettu vain 100 kappaletta. Imurit ovat ainutlaatuisia ja niillä on valmistajan puolesta elinikäinen takuu.

Sosiaalisessa mediassa kultainen imuri on saanut tylyn vastaanoton. Daily Mail -lehden mukaan ihmiset eivät ole uskoneet, että joku on todella valmistanut miljoonan dollarin arvoisen imurin. Toistaiseksi ei ole tiedossa onko kultaisia imureita mennyt kaupaksi. Olisi mielenkiintoista tietää, onko kultainen imuri pärjännyt testeissä muita markkinoilla olevia imureita vastaan.

Splash
Splash