Lokki varasti kuvaavan kameran – tässä erikoinen lomavideo

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teknologian muuttuessa jatkuvasti paremmaksi ja ammattimaisemmaksi näkyy hyviä järjestelmäkameroita jo tavallistenkin ihmisten käytössä. GoPro-kamerat ovat myös yleistyneet pienen näppärän kokonsa ja helppokäyttöisyytensä vuoksi.

Martin Lozano halusi Espanjan matkallaan kuvata upeita maisemia Cies Islands -saarilta. Lozano on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa näkyy, miten lokki nappaa miehen GoPro-kameran ja lentää tiehensä se suussaan.

Lozano on asettanut kameran näköalatasanteelle kiviaidan päälle. Lokki katselee pientä kameraa hetken ja päättää napata sen suuhunsa. Lokki lentää kameran kanssa onneksi vain pienen matkan päähän ja auttaa miestä saamaan hienoa maisemakuvaa linnun perspektiivistä. Lozano sai vahingoittumattomana kameransa takaisin ja hauskan videon tapahtumasta muistokseen.