Mies tekeytyi liikuntarajoitteiseksi tukirahojen takia – rysän päältä kiinni!

Viihdeuutiset · Annika Kela

50-vuotias Gwynfor Jones sai vuosien ajan valtiolta tukea työkyvyttömyytensä takia. Bournemouthissa asusteleva mies on todettu liikuntarajoitteiseksi ja hänellä on ollut pitkään terveyden kanssa ongelmia. Miehelle on maksettu kuukausittain 1865 euroa erilaisina tukina.

Miehen käyttäytyminen on herättänyt epäilykset hänen lähipiirissään. Eräänä päivänä naapuri näki, kun mies kantoi 100 kiloista sähkörollaattoriaan ylös rappusia. Lopulta joku miehen lähipiiristä käräytti miehen viranomaisille. Metro-lehden mukaan viranomaiset ovat haastateleet miehen lähipiiriin kuuluvia ihmisiä ja monet heistä ovat todenneet, että mies on huijari.

Ystävien mukaan mies ei tarvitse sähkörollaattoria tai avustusta, sillä hän ei ole liikuntarajoitteinen. Mies on tunnetaan kaveripiirissä laiskana ja aikaansaaamattomana. Sosiaalisessa mediassa levinnyt kuva Gwynfor Jonesista on saanut veronmaksajat hiiltymään. Heidän mielestään on hienoa, että joku on tehnyt Jonesista ilmoituksen ja miehen todellinen terveydentila voidaan selvittää.