Nainen masturboi auton ratissa – ajoi kolarin!

Autot · Annika Kela

Englannin Cirencesterissä on sattunut kahden auton kolari keskellä kirkasta päivää. Erikoisen tapauksesta tekee se, että kolarin aiheuttajaksi on epäilty naista, joka masturboi ajaessaan autoa.

Keski-ikäinen nainen oli törmännyt pysähdyksissä olevan pakettiauton kanssa. Vaihdettuaan yhteistietojaan kuskit jatkoivat matkaa. Pakettiautoa ajoi kolarihetkellä M&J Seafood -yrityksen uusi työntekijä. Mies pelkäsi, että hän saa potkut ensimmäisenä päivänä, kun hänen pomonsa saa tietää kolarista.

Kun esimies viimein pyysi työntekijän palaamaan toimistolle, selvisi miehelle kolarin todellinen syy. Kolari oli tallenutunut valvontakameralle, eikä esimies syyttänyt työntekijää tapahtuneesta. Videotallenne nimittäin osoittaa, että nainen oli hetkeä ennen kolaria sujauttanut vibraattorin jalkojensa väliin.

Ilmeisesti keskittyminen liikenteeseen oli herpaantunut ja nainen oli tönäissyt pakettiautoa. Metro-lehden mukaan kolarin osapuolet ovat saaneet sovittua asiasta, eikä naisen henkilöllisyyttä paljasteta. Toivottavasti hän kuitenkin otti tapauksesta opikseen.