Poika voitti Xboxin – ei voinut vähempää kiinnostaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime viikolla San Diegossa käynnistynyt viihde- ja sarjakuvatapahtuma Comic-Con on kerännyt kaikki peleistä ja sarjakuvista kiinnostuneet harrastajat samaan paikkaan.

Tapahtumassa on runsaasti kilpailuja, joista voi voittaa erilaista uutta peleihin tai viihteeseen liittyvää teknologiaa, ja moni lähteekin tapahtumasta jokin hulppea palkinto käsissään. Colossal Harry -kanava on lisännyt YouTubeen hauskan videon pojasta, joka ei ole lainkaan vaikuttunut voittamastaan palkinnosta.

Poika tulee videolla juontajan luo voitettuaan pelin, johon hän oli ottanut osaa. Juontaja laittaa palkintokarusellin pyörimään ja poika pääsee ensimmäistä kertaa näkemään, mitkä palkintovaihtoehdot ylipäätään edes ovat.

Pojan ilme ei värähdäkään, kun hän pääsee näkemään palkinnot. Karuselli pysähtyy Xbox One -pelikonsolin kohdalla, mikä ei voisi poikaa vähempää kiinnostaa. Comic-Con -tapahtumassa tunnetusti kaikki ovat todella tietoisia uusimmista peleistä ja pelikonsoleista. Pojan ilmeestä päätellen Xbox One on menneen talven lumia, ja päätynee suoraan myyntiin.