Jalkoväli varasti huomion – Taylor Swiftin keikkakuva leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Taylor Swift on nykyisin maailman vaikutusvaltaisin artisti, sillä hän sai äskettäin esimerkiksi Applen muuttamaan strategiaansa Apple Music -palvelussa. Nyt Taylor on kuitenkin päätynyt miljooniin nettiselaimiin odottamattomasta syystä.

Swift julkaisi viikonloppuna Instagramissaan valokuvan, jossa hänet nähdään esiintymislavalla yhdessä kollegojensa kanssa. Näyttävien julkkisneitokaisten halausten sijaan päähuomion varasti Swiftin jalkovälistä paljastunut valtava kamelinvarvas. Sen johdosta kuvasta on tykättiin vuorokaudessa yli 1,5 miljoonaa kertaa ja määrä kasvaa koko ajan.

Monilla muilla naistähdillä tällainen näky olisi aivan normaalia ja kuuluisi asiaan, mutta Swiftiä ei tunneta erityisen paljastavista asuista ja rohkeista vilautuksista. Poikkeus vahvisti näemmä kuitenkin säännön.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat