Jalkoväli varasti huomion – Taylor Swiftin keikkakuva leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Taylor Swift on nykyisin maailman vaikutusvaltaisin artisti, sillä hän sai äskettäin esimerkiksi Applen muuttamaan strategiaansa Apple Music -palvelussa. Nyt Taylor on kuitenkin päätynyt miljooniin nettiselaimiin odottamattomasta syystä.

Kuva, jonka Taylor Swift (@taylorswift) julkaisi

Swift julkaisi viikonloppuna Instagramissaan valokuvan, jossa hänet nähdään esiintymislavalla yhdessä kollegojensa kanssa. Näyttävien julkkisneitokaisten halausten sijaan päähuomion varasti Swiftin jalkovälistä paljastunut valtava kamelinvarvas. Sen johdosta kuvasta on tykättiin vuorokaudessa yli 1,5 miljoonaa kertaa ja määrä kasvaa koko ajan.

Monilla muilla naistähdillä tällainen näky olisi aivan normaalia ja kuuluisi asiaan, mutta Swiftiä ei tunneta erityisen paljastavista asuista ja rohkeista vilautuksista. Poikkeus vahvisti näemmä kuitenkin säännön.