Tytön syntymäpäivä oli mennä pilalle – vieras puhalsi kynttilät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Syntymäpäiväjuhlat ovat lapsille tärkeitä ja mikä olisikaan mukavampaa kuin saada lahjoja, leikkiä ja syödä kakkua koko päivän. Yksi syntymäpäivään vahvasti kuuluva perinne on syntymäpäivälaulu, jonka jälkeen syntymäpäiväsankari puhaltaa täytekakusta kynttilät.

Logan-nimisen tytön syntymäpäivät olivat mennä pilalle, kun hän ei saanutkaan puhaltaa kynttilöitä kakustaan. YouTube-videolla Loganin äiti tuo tytön eteen kakun ja lapset kerääntyvät sen ympärille laulamaan syntymäpäivälaulua. Eräs veikeä vieras hivuttautuu huomaamattomasti tytön viereen pahat mielessään.

Ennen kuin Logan ehtii tehdä mitään, kakun viereen tullut pikkupoika menee syntymäpäiväkakun luo ja puhaltaa palavan kynttilän sammuksiin. Prinsessa asussaan säteilevä Logan on todella tyrmistynyt tilanteesta ja laittaa kädet puuskaan, sillä tällainen peli ei vetele hänen juhlissaan.