Erektio iskee väärällä hetkellä? Uutuustuote auttaa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ryhmä amerikkalaisia vaatesuunnittelijoita on aloittanut joukkorahoituskampanjan Indiegogo-sivustolla lanseeratakseen uuden ajan alushousut miehille. Tuote kantaa nimeä Bloxers, ja kyse on boksereista, joiden luvataan piilottavan käyttäjän erektion.

Puuvillasta valmistettujen boksereiden sisälahkeeseen on lisätty joustavasta kankaasta valmistettu, jalan muotoa myötäilevä ”kilpi”. Tämän tarkoituksena on ehkäistä noloja tilanteita ja piilottaa mahdollinen seisokki kääntämällä se huomaamattomasti halutulle lahkeen puolelle.

Suojakilven kuvaillaan olevan huippupehmeää mutta samalla tukevaa materiaalia, joka antaa sukukalleuksien hengittää piilopaikassaan. Bloxersia mainostetaan Indiegogo-sivustolla humoristisen videon voimin, mutta kyseessä ei ole vitsi. 25 prosenttia tuotteen keräämistä voitoista lahjoitetaan eturauhassyöpää tutkiville tahoille.