Mies yritti jekuttaa kollegaa – sattuikin omaan silmään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet ihmiset ovat saaneet tutustua karman lakiin suunnitellessaan jotain hauskaa tai julmaa temppua ystävälleen tai vaikkapa lemmikilleen. Jälleen eräs jekuttaja sai kokea karman välittömän puraisun yrittäessään yllättää kollegan päähän lentävällä kumihanskalla.

YouTube-videolla nähdään hauska turvakameraan tallentunut tilanne eläinlääkärin vastaanotolta. Koirapotilas makaa nukutettuna leikkauspöydällä, ja tarvittavien operaatioiden jälkeen eläinlääkäri aikoo heittää kumihanskan kollegansa päälle. Heitto menee kuitenkin pahasti pieleen ja pila osuukin omaan nilkkaan.

Mies venyttää kumihanskan pitkäksi ja ottaa tähtäimeensä naiskollegan takaraivon. Valitettavasti hanska ei lähdekään miehen kädestä irti vaan singahtaakin miestä omille kasvoille. Lääkäri heittää hanskan nopeasti roskikseen ja on kädet puuskassa kuin mitään ei olisi tapahtunut. Tilanteen näkeminen videolta on ollut varmasti kummallekin jälkeenpäin hauskaa katsottavaa.