VIP-kohtelu kesäfestarien hitti – tällainen on Tammerfestin Exclusive VIP

Festarit Lux · Stara.fi

Festivaalikesä on kuumimmillaan, ja samalla kesätapahtumien ja festivaalien VIP-osastot ovat nousseet suureen suosioon. Monissa tapahtumissa nähtiin jo viime vuonna Staran kanssa yhteistyössä toteutettuja STARA VIP -loungeja, mutta nyt Tammerfest on esitellyt Tammerfestin Moët & Chandon Exclusive VIP -osastonsa.

Kun tavallinen VIP ei enää riitä, astuu mukaan Exclusive VIP, jollaisia on Tammerfestin lisäksi myös esimerkiksi Blockfesteillä. Tammerfest tarjoaa omalla Tammerfestin Moët & Chandon Exclusive VIP -osastollaan oman mukavan katsomon, jossa suosikkitähtiä voi seurata parhailta paikoilta mukavasti nojatuolissa istuskellen. Aikaa ei tarvitse kuluttaa baaritiskillä, sillä osastolla on pöytiintarjoilu.

Festaripäivän voi aloittaa leppoisasti saapumalla paikalle omasta sisäänkäynnistä ja nostamalla maljan Moët & Chandonin samppanjaa. Ruokakojutkin voi unohtaa, sillä erikoisvippiläisille on tarjolla BBQ-menu, jonka on loihtinut huippukokki Hans Välimäki. Kun hätä yllättää – ja se varmasti yllättää – voivat erikoisvippiläiset asioida osaston omissa wc-tiloissa. Tammerfesteillä VIP-emäntinä toimivat julkkisneitokaiset Sabina Särkkä ja Kia Lehmiskoski.

Laatutietoinen maksaa tällaisesta festarikokemuksesta 195 euroa päivältä.