Tinder tunnistaa sydämen sykkeen – käyttöä ilman käsiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Deittisovellus Tinder nauttii kovasta maailmanlaajuisesta suosiosta. Siksipä ei ole erityisen yllättävää, että markkinoille on ilmestynyt liuta samantyylisiä seuranhakuun tarkoitettuja sovelluksia. Nyt vuorossa on Tinderin hands-free -versio.

Teksasin Austinista ponnistava T3-yritys on kehitellyt Apple Watch -älykellolle deittisovellusta, jonka käyttäjän ei tarvitse lainkaan pyyhkäistä ruutua oikealle tai vasemmalle.

Sovellus tunnistaa käyttäjän sydämen sykkeen, ja päättelee sen perusteella, herättääkö ehdotettu seuranhakija tunteita vai ei. T3:n mukaan Hands-free -Tinder ilmestyy Applen App Storeen ja Google Play -palveluun lähiaikoina. Yhtiö ei juurikaan tarjoa sovelluksestaan lisätietoa vielä tässä vaiheessa.