Radiojuontajatar jätti jäähyväiset rinnoilleen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Televisio- ja radiojuontajana tunnettu brittikaunotar Claira Hermet on järjestänyt hulppeat juhlat rintojensa kunniaksi. Neitokaisen emännöimien juhlien teemana oli rinnat ja kaikki rintoihin liittyvä.

Syy juhlien järjestämiseen oli merkittävä, sillä nainen oli pitkän harkinnan jälkeen päättänyt sanoa jäähyväiset omille rinnoilleen. Hän oli sopinut lääkärin kanssa molempien rintojen masektomiasta.

Päätös syntyi sillä hetkellä, kun Hermet oli saanut tietää perineensä rintasyöpäriskiin liitetyn geenin. Clairan äiti oli menehtynyt rintasyöpään ja myöhemmin myös hänen sisarellaan todettiin syöpä. Nainen ei halunnut elää riskin kanssa ja hän päätti hyvästellä rintansa.

Clairan jätti jäähyväiset 32DD-rinnoilleen näyttävällä tavalla. Hermetin ystävät tukivat hänen päätöstään ja ottivat osaa mahtipontisiin juhliin. Metro-lehden mukaan radiojuontajan leikkauksesta on nyt kulunut kuukausia ja hän on toipunut hyvin. Claira ei ole päivääkään katunut päätöstään.

Obligatory DOUBLE D DAY selfie #BRCA #BreastSurgery #Boobs

Kuva, jonka missclairahermet (@missclairahermet) julkaisi

BOOBIEKAKES were the greatest cakes Ever! Thanks so much @kupkase and @forloveandlemons #boobs #BRCA #breastSurgery #ByeBoobs

Kuva, jonka missclairahermet (@missclairahermet) julkaisi