Young Thug Blockfesteille – korvaa Kid Inkin

Festarit · Stara.fi

Tämän hetken mielenkiintoisimpiin hiphop-tulokkaisiin lukeutuva Young Thug saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen. Räppäri korvaa kaupunkifestivaali Blockfestin lauantaipäivän ohjelmistossa Kid Inkin, joka on perunut esiintymisensä.

Kid Inkille on onnistuttu järjestämään korvaava klubikeikka Helsingin The Circukseen 15. marraskuuta, joka toimii samalla artistin Euroopan kiertueen päätöspäivänä. Blockfestin lauantailippu on halutessaan mahdollista vaihtaa Kid Inkin keikkalippuun ottamalla yhteyttä Blockfestiin. Sekä artisti että järjestäjät pahoittelevat keikan siirtymistä.

Young Thug, oikealta nimeltään Jeffrey Williams, tunnetaan hiphop-kentän karismaattisena outolintuna. Hänen arvaamaton tyylinsä erottuu selkeästi muista artisteista. Young Thug on tehnyt laajamittaista yhteistyötä esimerkiksi Birdmanin, Gucci Manen sekä samana päivänä 22. elokuuta Blockfesteilla esiintyvän T.I:n kanssa.

Tähän asti lähinnä mixtapeja julkaisseen Young Thugin debyyttialbumin Hy!£UN35 (HiTunes) on määrä ilmestyä heti Blockfestin jälkeen 28. elokuuta. Tänä kesänä artisti on saanut radiosoittoa myös Suomen aalloilla vierailtuaan Jamie xx:n kesäisellä kappaleella I Know There’s Gonna Be (Good Times). Young Thugin kappaleista tunnetuimpia ovat läpimurtohitti Stoner, platinaa myynyt Lifestyle sekä A$AP Fergin ja Freddie Gibbsin kanssa tehty Old English.