Hurja riita ruoasta: Leijonat haastoivat krokotiilin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Krugerin kansallispuistossa elävien petojen välille oli syntynyt riitaa, Etelä-Afrikassa. Krokotiili joutui puolustamaan pyydystämäänsä saalista kahta leijonaa vastaan. Nälkäiset leijonat eivät luovuttaneet helpolla.

Puistossa vierailleet turistit seurasivat petojen kamppailua lähietäisyydeltä. Tilanteesta kuvattu video osoittaa, että leijonat olivat tulleet noutamaan osansa rannalla olleesta puhvelin ruhosta.

Puhvelia vartioinut krokotiili ei ollut leijonien läsnäolosta mielissään. Krokotiili uhitteli leijonia ja hetken vaikutti siltä, että tilanne voisi äityä pahaksi. Lopulta pedot alkoivat syödä kilpaa raatoa. Eläimet olivat selvästi tajunneet, että tässä illalliskattauksessa nopeat syövät hitaat ja häviäjä jää nälkäiseksi.