Homopari käveli kadulla – venäläisten tyrmistyttävät reaktiot videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Venäjä ei ole homoseksuaalisten luvattu maa, mikä on monien eri asiayhteyksien myötä käynyt hyvin selvästi ilmi. Venäjällä ei siedetä samaa sukupuolta olevien ihmisten suhteita laisinkaan, minkä vuoksi kaksi venäläistä nuorta miestä päätti tehdä pienen sosiaalisen kokeen kadulla.

Videolla parivaljakko piilottaa kameran edellä kävelevän kaverin laukkuun. Miehet nappaavat toisiaan käsistä kiinni ja alkavat kävelemään kaupungilla. He kääntävät monien katseet, saavat aikaan supinaa ihmisten keskuudessa ja osa ihmisistä myös huutelee heidän peräänsä.

Käytös ja suhtautuminen miesparia kohtaan on todella aggressiivista. Kaikki reagoivat pariin ja englanninkielisten tekstitysten avulla voi kuulla, että ohikulkijoiden huutelemat asiat ovat todella loukkaavia. Osa ihmisistä käyttäytyy myös väkivaltaisesti ja yrittää haastaa riitaa kävelemällä miehiä kohti ja tönimällä heitä.