Palava mies hyppäsi kerrostalon katolta – stuntti pahasti pieleen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Uutisoimme helmikuussa kuinka venäläinen akrobaatti Alexander Chernikov suoritti tempun, jonka seurauksista hän kärsii edelleen. Mies nimittäin sytytti itsensä palamaan ja hän hyppäsi kuusikerroksisen kerrostalon katolta lumikasaan.

Chernikov loukkaantui tempussa ja hän on sittemmin ollut pitkään sairaalassa hoidettavana vammojen takia. Daily Mail -lehden mukaan palovammat eivät ole olleet hänen ainoa huolensa, sillä sen lisäksi hänet myös pidätettiin tempauksensa johdosta. Hurjapää on joutunut selvittelemään asiaa Novoaltayskin poliisiasemalla.

Vaikka Chernikov tulee näillä näkymin selviämään sakkorangaistuksella, ovat helmikuisen tempun seuraukset vaivanneet miestä pitkään. Mies on kuitenkin onnekas, ettei hän halvaantunut tai menettänyt henkeään tempussa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat