Sirkustyöntekijä löi elefanttia – eläimet kostivat välittömästi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tanskalaisessa rantakaupungissa järjestetty sirkusesitys jätti jälkeensä kolhiintuneita henkilöautoja ja joukon raivostuneita ihmisiä. Karrebæksmindessä esiintyneet sirkuselefantit nimittäin raivostuivat heihin kohdistuneen väkivallan seurauksena ja karkasivat.

Daily Mail -lehden mukaan tilanne sai alkunsa siitä, että esityksestä uupuneet elefantit oli saatettu vesipisteelle. Elefantit alkoivat niskuroida, kun niitä yritettiin houkutella takaisin aitaukseensa. Cirkus Arena -sirkuksen työntekijä turhautui ja alkoi lyödä yhtä elefanteista. Sen seurauksena norsut raivostuivat ja karkasivat.

Sivulliset seurasivat kauhulla kolmen raivostuneen elefantin toimia. Yksi elefanteista nosti edessä olleen henkilöauton ilmaan. Sivullisten mukaan norsut kolhivat myös muita autoja ja eräs paikalle sattunut nainen loukkaantui, kun elefantti kaatoi hänet maahan.

Sirkus ei ole suostunut ottamaan vastuuta tapahtuneesta. Heidän mukaansa ihmiset olivat omalla vastuulla elefanttien tiellä. Kolhitut autot olivat myös heidän mukaansa parkeerattu luvattomille paikoille.