Vanki muutti nimensä Mighty Almightyksi – vartijoiden kiusaksi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nuori vanki, jolla on kerrottu olevan mieltymys kiusantekoon, on keksinyt vankilassa tylsistyessään hauskan jäynän vankilan henkilökuntaa varten. Oikealla Andrew Burns -syntymänimellään aiemmin kutsuttu vanki on nimensä.

Mies on nyt pakottanut vartijat kutsumaan itseään uudella virallisella nimellään Mighty Almighty. 24-vuotias nuori mies on tällä hetkellä istumassa tuomiotaan Glenochilin vankilassa Skotlannissa.

Vartijat ovat velvollisia kutsumaan vankeja niiden oikeilla nimillä, joten muutettuaan nimensä Mighty Almightyksi vartijat joutuvat päivästä toiseen kutsumaan kiusankappaletta kaikkivaltiaaksi.

Tämä ei Metro-lehden mukaan ollut ensimmäinen kerta, kun mies on muuttanut nimensä. Edellisellä kerralla Burns muutti nimensä Obi Wan Kenobiksi. Vartijat ovat kertoneet miehen asettaneen tavoitteekseen olla mahdollisimman vaikea.

Hän tekee jatkuvasti eri asioista kirjallisia valituksia, jotka vievät tunneittain henkilökunnan aikaa. Päätöksen saatuaan mies vie asian yleensä vielä korkeammalle taholle kuluttaakseen mahdollisimman paljon ihmisten aikaa ja julkista rahaa itseensä.

Nimien vaihtaminen on Burnsin uusin keksintö, jonka avulla hän pystyy ärsyttämään vankilan työntekijöitä. Obi Wan Kenobi -nimi ei kestänyt miehellä aikaansa pidemmälle, mutta nähtäväksi jää, miten kauan Mighty Almighty -nimen kuuleminen miellyttää vankia.